- 3 su bardağı süt
- 7 yemek kaşığı irmik
- 7 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilin
- 1 poşet toz krem şanti
Süslemek için;
- Hindistan cevizi
- Bonibon
- Damla çikolata
- Havuç
süt,şeker ve irmiği bir tencereye alıp iyice katılaşıncaya kadar pişirin.vanilyayı ekleyip altını kapatın.iyice soğuduktan sonra toz krem şantiyi ekleyip karıştırın.ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın.eğer elinize yapışırsa biraz suyla elinizi ıslatabilirsiniz.hazırladığınız topları Hindistan cevizine bulayın.iki topu ust üste koyup kürdan batırın.gözlerini damla çikolatadan.şapkasını bonbondan,burnunu havuçtan yapın.buzdolabında dinlendirip servis yapabilirsiniz.afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder