Sayfalar

2 Şubat 2015 Pazartesi

halleyli tatlı

halleyli tatlı



















  • 10 lu halley
  • 2 paket kremşanti
  • 1 su bardağı dövülmüş ceviz
  • 1 paket çikolata sosu
  • 1 adet muz


halleyli tatlı

  1. Öncelikle kremşantiyi üzerin de yazılı olan tarife göre hazırlayıp dolaba koyun.
  2. Daha sonra geniş bir kabın içine halleyleri küp halinde kesin.
  3. Kesme şeker büyüklüğün de olsun.
  4. Çikolata sosunu da üzerin de yazdığı gibi hazırlayıp soğumaya bırakın.
  5. Kremşantiyi dolaptan çıkarın, içine halleyi, cevizi ve muzu ilave ederek karıştırın.
  6. Daha sonra bu karışımı kuplara paylaştırın.
  7. Üzerlerini strec film ile kapatıp 1 gün bekletin.
  8. Servis etmeden önce soğuyan çikolata sosunu da üzerine döküp servis edin.
Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder