- 10 lu halley
- 2 paket kremşanti
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz
- 1 paket çikolata sosu
- 1 adet muz
- Öncelikle kremşantiyi üzerin de yazılı olan tarife göre hazırlayıp dolaba koyun.
- Daha sonra geniş bir kabın içine halleyleri küp halinde kesin.
- Kesme şeker büyüklüğün de olsun.
- Çikolata sosunu da üzerin de yazdığı gibi hazırlayıp soğumaya bırakın.
- Kremşantiyi dolaptan çıkarın, içine halleyi, cevizi ve muzu ilave ederek karıştırın.
- Daha sonra bu karışımı kuplara paylaştırın.
- Üzerlerini strec film ile kapatıp 1 gün bekletin.
- Servis etmeden önce soğuyan çikolata sosunu da üzerine döküp servis edin.
Afiyet olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder